image image image image image image
Üzenet
  • EU e-Privacy Directive

    This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.

    View e-Privacy Directive Documents

IKR Zrt.

IKR Zrt.

IKR Zrt.

Filozófiánk lényege, hogy a szolgáltatások minél szélesebb körével egyre közelebb kerüljünk vásárlóinkhoz.

Az IKR-integráció a termelőkkel, a pénzintézetekkel, a feldolgozó- és kereskedőszervezetekkel kölcsönös előnyök alapján kialakított együttműködés kalászos gabona, kukorica, napraforgó, repce és egyéb ipari növények termeltetésére.

A vetőmag előállítása zárt és szigorú technológiai rendszerben történik. A szántóföldi előállításban csak a legjobb területeken, a legfelkészültebb szakemberekkel rendelkező cégek vesznek részt. Előírjuk a termelési technológiát, folyamatosan ellenőrizzük a munkákat. A vetőmagüzem számítógéppel támogatott, zárt technológiai rendszere garantálja a csúcsminőségű vetőmag kondicionálását. Az egész tevékenységünket meghatározó minőségközpontú szemlélet és a szigorú technológiai fegyelem betartásával sikerült kivívnunk vezető pozíciónkat a hazai vetőmagüzemek rangsorában.

Az ország teljes területét lefedő, jelenleg 10 műtrágyateleppel, 15 növényvédőszer-raktárral, valamint 17 kellő szakképzettséggel és gyakorlattal rendelkező területi képviselői hálózattal állunk partnereink rendelkezésére. Többet kínálunk puszta kereskedelmi kapcsolatnál: együttgondolkodásra, a megoldás közös keresésére törekszünk. Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy az egyre fokozódó környezetvédelmi elvárásoknak is meg tudjunk felelni.

A kezdetektől fogva az IKR Zrt. fő célja a termelési technológiák megújítása, komplex termelési technológiák kialakítása, a gépek és géprendszerek termelékenységének növelése és a termelési költségek, valamint az élőmunka-felhasználás csökkentése. Cél az anyag- és energiatakarékosság, az üzemeltetési feltételek javítása, az üzembiztonság fokozását elősegítő gépi és műszeres ellenőrzési eljárások felkutatása és kidolgozása.

Ehhez sok segítséget nyújtanak a felhasználói tapasztalatok, hiszen csak így érhető el a vevők magas fokú megelégedettsége, mely a New Holland és az IKR hosszú távú célja és sikerének záloga. A gépkereskedelem területén világszínvonalú gépkínálattal állunk partnereink rendelkezésére.

Az IKR Zrt. gépkereskedelmének szerves, elválaszthatatlan területe a gépek színvonalas műszaki kiszolgálása, amely a vevőszolgálat, a területi szerviz, a pótalkatrész-ellátás, valamint a javítás és fődarab-felújítás egymásra épülő, egymást kiegészítő integrált tevékenysége.

A nagy értékű, modern gépek kezelése, üzemeltetése kimagasló szaktudást igényel. Az IKR Zrt. már megalakulásától kezdve kiemelt fontosságot tulajdonított partnereinek továbbképzésére. Az oktatási tevékenység évről évre fejlődik, ma már a legkorszerűbb technikai eszközök és módszerek segítségével folyik az oktatás.

2943 Bábolna, IKR Park

Tel.:+36-34/569-000Fax:+34/569-069

Internet: www.ikr.hu

AE-CM 11F Dom Kamera

  • Dom kamera buszokba, kamionokba
  • Beépített mikrofon
  • Automatikus éjszakai infra mód

AE-CM 104 Oldal Kamera

  • Széles körü felhasználhatóság a forgatható kamera belsőnek köszönhetően, lehet oldal-, palfon- és tolatókamerának is használni

Elérhetőségek

Autó-Multimédia Kft.
2040 Budaörs Budapesti út 121.
Tel.:
06-23-440-309; 06-30-9445-460; 06-20-379-7454;
Tel: 06-23-428-060
Nyitvatartás: H-P: 8-17-ig; SZ-V: Zárva
E-mail:
info@psvt.hu